Argh x 3

I dag kommer det ingen argumenter, bare et oppkomme av ting som har provosert meg i det siste:

INNENRIKS:   Det eksploderte som en bombe i det norske folk at det var statsministeren, ikke Kongen, som delte ut Krigskorset. Godt hjulpet av en samlet presse (er det ikke forbløffende hvor samlet den stort sett alltid er?), overdøvet protokollkrenkelsen fullstendig ethvert tilløp til kritisk debatt rundt NATOs langvarige militærengasjement i Afghanistan: Hva, hvordan, hvor lenge, og ikke minst: Går utviklingen i riktig retning?

UTENRIKS:   NRKs Sigurd Falkenberg Mikkelsen presterte, gjennom et kort intervju med en skamløst desinformerende representant fra Muslimsk brorskap, å gi oss inntrykk av at de kristne i Egypt først og fremst har seg selv å takke for at de stadig angripes av radikale muslimer.

LOKALNYTT:   Etaten «Omsorgsbygg» i Oslo innførte denne uken en regel om at ingen barnevogner kan stå inne på barnehagens område om natten. Det var nemlig noen som tente på en slik vogn en natt, i en barnehage et-eller-annet-sted i Oslo, og hele barnehagen kunne ha brent ned. Byråkratiets fantastiske løsning: Bort med barnevognene! Det er visst dem, ikke brannstifterne, som er problemet.

Argh. Argh. Argh.

Legg igjen en kommentar